Onlangs zei iemand me dat stilstaan niet bestaat. Het is ofwel vooruitgaan of achteruitgaan.
Met deze nieuwe wijnpers gaat het duidelijk vooruit. Uitgerust met de laatste innovatieve snufjes deze wijnpers zal garant staan voor onberispelijk geperste druifjes.
Verder blijven we innoveren en vernieuwen op het wijngoed.
Zo kon ik onlangs deze (okkazie) ontbladeraar op de kop tikken.
En heb ik een machine laten maken, specifiek voor toepassing in de wijnbouw:
De grote voordelen even opgesomd:
1° mechanische onkruidverdelging.
2° hakselen en inbrengen van snoeihout in de bodem voor compostering.
3° inbrengen zuurstof en humus in de bodem
4° verstoren woelmuizennesten (verjagen)
5° blote aarde creëren; opwarming grond en dus microklimaat maken in de wijngaard. Tot wel twee weken voorsprong in rijping.
6° decompacteren rijsporen.
7° snelheden 8 tot 12 km/u. Dubbel zo snel als maaien en weinig onderhoud.
Nieuws
20.8.16
NIEUWE WIJNPERS
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Contacteer ons
Tel: +32 484 / 296 333
E-mail: info@zilvercruys.be
Wijngoed Zilver CruysDiksmuidseweg 530
8904 Boezinge, België Toon op een kaart
Geen opmerkingen:
Een reactie posten